23.01.2015  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Sanistål sælger sin bilindretningsforretning til Modul System

Indhold fra partner Hvad er dette?

Sanistål sælger sin bilindretningsforretning til Modul System pr. 1. februar 2015. Sanistål vil fortsat sælge bilindretning, men nu kommer det til at ske i et langt stærkere setup med Modul System som partner.

Modul System er specialiseret indenfor bilindretning og bliver ved overtagelsen dobbelt så stor og ubetinget blandt de ledende på markedet i Danmark.

Der er tale om et perfekt match med de to virksomheders produktprogrammer, geografiske styrker og organisatoriske muligheder. Saniståls specialkompetencer kombineret med Modul Systems reolsystemer i et overbevisende design danner et meget bredt og særdeles konkurrencedygtigt produktprogram.

Med det nye setup vil Modul System og Sanistål i endnu højere grad leve op til markedets stigende krav til rådgivning omkring indretning, produkternes kompleksitet, fleksibilitet i produktionen, vægt mv. Det nye partnerskab vil repræsentere markedets største erfaring på kundeindsigt og produktion kombineret med et meget højt serviceniveau.

Spørgsmål kan rettes til:

Sanistål 

Poul Willadsen
Markedsdirektør
Mobil tlf.: 22279995

Modul System HH AB
David Mickelson
President & CEO
Tel.: +46 705468702

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere