16.11.2016

Ny adm. direktør i Schneider Electric

Schneider Electric Danmark får fra begyndelsen af 2017 ny administrerende direktør.

Energispecialisten Schneider Electrics danske afdeling får fra årsskiftet ny administrerende direktør i form af Helene Egebøl.

Helene Egebøl skal stå i spidsen for cirka 1.000 medarbejdere, et internationalt udviklingscenter samt en fabrik med global produktion, beliggende i Ringsted.

Det bliver hendes ansvar at udvikle Schneider Electric Danmarks position inden for intelligente produkter, softwarebaserede, energieffektive løsninger, datacentre og industriproduktioner. Hun får også ansvaret for det velkendte el-brand Lauritz Knudsen.

”Schneider Electric er en spændende virksomhed, der forener innovative teknologier med avanceret software, som skaber resultater direkte på vores kunders bundlinje i form af effektivitet og energibesparelser”, siger den nyudnævnte direktør. Hun glæder sig til at starte arbejdet:

”Det motiverer mig meget, at vi hele tiden arbejder på at udvikle og levere de digitale løsninger, som i højere grad bliver efterspurgt i el-branchen, inden for bygningsautomation og i industrien. Jeg glæder mig meget til at fortsætte denne digitale rejse i tæt samarbejde med både medarbejdere, interesseorganisationer og forretningspartnere”, siger Helene Egebøl.

Læs også: Schneider Electrics ESCO-forretning skaber vækst

Hele Egebøl kommer fra en intern stilling i Schneider Electric som direktør for forretningsudvikling på nordisk plan. Hun har tidligere været administrerende direktør i Fujitsu for Danmark og Norge og har haft ledende stillinger i ISS og IBM.

Den kommende direktør afløser Thomas Träger, der de seneste fire år har stået i spidsen for Schneider Electric Danmark. Han fortsætter efter årsskiftet som administrerende direktør for Schneider Electric Sverige.

-CHM

Mere fra Clara

Clara Hennecke Mikkelsen

Redaktionsassistent, Installator.dk

Korte nyheder til Installatør.dk og hertil knyttede nyhedsbreve og printmagasin. Derudover læser jeg korrektur på andres tekster, og løser andre forefaldende, journalistiske opgaver.

Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere