18.04.2017  |  VVS  |  Branchen

Mød 59 nye udstillere på VVS´17

Trods mere plads og flere udstillere end nogensinde før er VVS’17-messen fuldt booket. 205 udstillere har kæmpet om standene i Odense Congress Center, hvoraf 59 af dem er nye i forhold til sidste gang VVS-messen blev afholdt i 2015.

Der er stor interesse for at komme til årets VVS-fagmesse. Aldrig har der været så mange udstillere, og det tyder på, at der er optimisme i branchen, lyder det fra arrangørerne.

”VVS’17 bliver den største VVS-messe nogensinde. Der er ikke så meget som en kvadratmeter mere, og vi har været nødt til at bruge det tidligere foredragsområde til stande i år. Vores indtryk er, at det skyldes, at det går bedre i branchen. Der er gang i hjulene, og der er en tro på fremtiden. Det kan vi mærke på den store opbakning”, siger messechef Michael Helm. Han peger blandt andet på, at flere af udstillerne er kommet tilbage til messen efter nogle års pause.

Deltagere fra hele byggebranchen
Det er en blandet skare, der besøger messen. Sidste gang, messen blev afholdt, var lidt over halvdelen VVS-installatører, og resten af deltagerne var andre beslutningstagere i form af ingeniører, arkitekter og andre branchefolk.

”Messen er naturligvis mødestedet for VVS-branchen, men det er også meget interessant for os, at der kommer så mange fra andre brancher. Det skaber muligheder for nye samarbejder, og for at vi kan lære af hinanden, hvilket netop er vores målsætning”, fortæller Michael Helm.

Et af målene med messen er at skabe nye relationer i – og på tværs af branchen – og til det er en messe det oplagte format.

”I en tid, hvor det meste foregår over internettet, så giver det en hel speciel oplevelse at være på messe. Det er en unik oplevelse, hvor man kan møde branchens skarpeste hjerner fra ind- og udland og opleve alle de nyeste produkter”, siger Michael Helm.

Fagligt indhold på et højt niveau
VVS’17 kommer til at have endnu mere fokus på det faglige indhold end tidligere VVS-messer. Det sker eksempelvis gennem inspirerende oplæg fra en lang række foredragsholdere.

”Vi har sammensat et program til VVS’17 på et højt fagligt niveau. Samtidig er det faglige program så bredt, at vi kommer hele vejen rundt om branchen og ikke mindst fremtidens produkter og nye teknologiske muligheder. Det tegner sig til at blive en rigtig god messe af international kaliber”, siger Michael Helm.

Der vil eksempelvis under temaet ”Den moderne installatør” optræde en lang række foredragsholdere, der skal give de besøgende brugbar viden med hjem. Det gælder eksempelvis temaer som digitaliseringen i VVS-branchen, arbejdet med app-styrede installationer, energibesparelser, indtjening og bundlinje. Samlet giver de mange konferenceindlæg et bud på, hvordan VVS-branchen kommer til at udvikle sig i fremtiden.

Nye deltagere på VVS’17

På VVS’17 deltager blandt de 205 udstillere, hvoraf 59 af dem er nye udstillere i forhold til VVS’15. Det er blandt andet:

Uponor, Airheat, Uridan v. Jysk Kemi Service, Techem Danmark, Milton Megatherm, Xylem Water Solutions Denmark, Klimalux, Nordic Pipe Aps, Bewi Flamingo, Air Liquide Danmark, Thermex Scandinavia, Salling Plast, Mann+Hummel Vokes Air og KH Vent.

Robotter i VVS-branchen?
De mange faglige arrangementer, der strækker sig over tre dage, handler i år særligt om ny teknologi, og hvad det betyder for VVS-branchen.

Der vil være oplæg om, hvad branchen kan lære af disruptive forretningsmodeller som Uber og AirBnB, og Tom Togsverd, der er formand for organisationen RoboCluster, vil holde oplæg om mulighederne for at drage nytte af robotteknologi på byggepladserne. Det kan eksempelvis være i forbindelse med trivielle opgaver som boring af mange huller eller sandblæsning af facader. Mulighederne for at bruge droner til at skabe overblik og præcise modeller vil også blive præsenteret.

Det samlede program og mulighed for tilmelding til workshops, foredrag og paneldebatter kan findes på messens hjemmeside

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere