23.06.2017  |  EL  |  Branchen

Brancheprofilen: Ny serviceleder vil have gang i ansættelserne

Som ny serviceleder skal Lars Karup være med til at løfte og udvikle installationsvirksomheden Bøttcher Fog. Som et led i udviklingen vil han blandt andet fordoble medarbejderantallet.

Hvad består dit nye job i?
Mit nye job som serviceleder på erhvervsområdet består i, at jeg skal koordinere de ansatte elektrikeres arbejde og udregne tilbud til de forskellige opgaver. Samtidig står jeg for at besøge både eksisterende og kommende kunder.

Hvorfor har du valgt at arbejde i en installationsvirksomhed?
Installationsbranchen har faktisk interesseret mig lige fra barnsben af, hvorfor jeg også valgte at uddanne mig til elektriker.

Som elektriker skal man kunne rigtig mange ting – man skal for eksempel kunne udføre opgaver inden for både tømrer- murer- og VVS-faget.

Det, at man skal kunne lidt af hvert, er helt klart det, der interesserer mig allermest, hvorfor jeg også har valgt at arbejde for en installationsvirksomhed som Bøttcher Fog.

Læs også: Brancheprofilen: Logistik kræver konstant udvikling

Hvad bliver den største udfordring i dit nye job?
Umiddelbart vil en af udfordringerne være at få tilført virksomheden endnu flere dygtige medarbejdere.

Min opgave er at få Bøttcher Fog til at blive en virksomhed, hvor vores medarbejdere trives, samtidig med at virksomheden følger med udviklingen. Men jeg tror på, at det nok skal lykkes. I den kommende tid vil jeg for eksempel gerne have ansat flere elektrikere.

Hvad får du din fritid til at gå med?
Når jeg ikke arbejder, bruger jeg meget tid på at gå på jagt i min baghave – bogstavelig talt. Jeg ejer nemlig en landejendom nær Ringsted, hvor jeg har 11 hektarer land, som jeg kan bevæge mig rundt på.

Derudover holder jeg meget af at cykle nogle ture på min racercykel, som jeg investerede i for nogle år tilbage.

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere