22.03.2017  |  VVS  |  Branchen

VVS-firma: Bløde værdier skaber vækst

Hos VVS-firmaet John Jensen kan man bryste sig af et godt regnskabsår i 2016 - det viste nemlig en fremgang på 22 procent i omsætningen.

Positive og gensidige relationer, tillid og troværdighed er nøgleordene til at opnå en stigende vækst på kerneområder som service, forsikring og entreprise, mener Jesper Leen Jensen, der er ejer og administrerende direktør hos John Jensen VVS.

Firmaet har netop lukket regnskabet for det seneste år med en fremgang i omsætningen på 22 procent og en fremgang i resultatet før skat på 43 procent.

Læs også: Jysk elektrikerfirma: Vi har masser at se til

Ifølge Jesper Leen Jensen er det vigtigt at sætte de bløde værdier i fokus, hvis man vil skabe succes og vækst:

”Vores succes bunder i tilfredse kunder, der, med afsæt i firmaets 55-årige specialisering som klassisk VVS-installatør, et solidt økonomisk fundament og medarbejdernes faglige kompetencer, både vender tilbage med nye opgaver og anbefaler os til andre bygherrer”, siger Jesper Leen Jensen, der pointerer, at virksomheden endnu ikke har haft en rød bundlinje.

Tilbage i 2000 overtog Jesper Leen Jensen virksomheden fra sin far. Dengang var omsætningen på omkring 7 millioner kroner – i dag er den steget til knap 160 millioner kroner.

Læs også: VVS-firma satser på flere facadeopgaver

Ifølge direktøren skal de seneste års udvikling ses som et resultat af bl.a. målrettet videreudvikling af medarbejdere og virksomhedens kernekompetencer indenfor VVS-opgaver og en styrket organisation.

Ambitiøse mål for fremtiden
I forbindelse med virksomhedens udvikling har man sat sig ambitiøse mål om at blive den foretrukne VVS-installatør på Sjælland og i Hovedstadsregionen, hvorfor man løbende evaluerer og tilpasser virksomhedens strategi i forhold til markedets udvikling:

”Allerede i dag står vi med 130 engagerede og dygtige medarbejdere, fordelt på hovedkontoret i Hedehusene samt afdelinger i Roskilde, Tåstrup, København og Hørsholm, som en af markedets store og førende VVS-virksomheder, og fundamentet for virksomhedens fortsatte udvikling er stærkere end nogensinde”, siger Jesper Leen Jensen.

- EL

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere