Bygningsstyrelsen

Byggeri

Alle ventilationskanaler pillet ned i Niels Bohr Bygningen

Udskiftning af ventilationen udgør en væsentlig del af den gigantiske budgetoverskridelse i det skandaleramte universitetsbyggeri.

Byggeri

Spansk teknikentreprenør på Niels Bohr Bygningen sagsøgt for 625 mio. kr.

Bygningsstyrelsen kræver i en voldgiftssag 625 mio. kr. i erstatning af den spanske teknikentreprenør Inabensa for fejl og mangler i Niels Bohr Bygningen.

Byggeri

Bravida og Aarsleff skal færdiggøre Niels Bohr Bygningen

Bygningsstyrelsen er klar med en plan for at færdiggøre teknikentreprisen på Niels Bohr Bygningen efter fyringen af den tidligere spanske entreprenør Inabensa.

Indeklima

Farvel til det muliges kunst

På Indeklimaets temadag præsenterede Bygningsstyrelsen en metode til performancetest af indeklimainstallationer. De nye guidelines sikrer, at de tekniske installationer testes sammen i takt med, at byggeriet skrider frem. Det er godt nyt for både bygherrer og installatører.

Byggeri

Niels Bohr Bygningen har afholdt rejsegilde

Bygningsstyrelsen holdte fredag rejsegilde for Niels Bohr Bygningen, der er et af de største universitetsbyggerier i styrelsens historie.

Byggeri

Ny test skal måle ydeevne i offentligt byggeri

Bygningsstyrelsen lancerer ny test til tekniske anlæg og energianlæg. "Performancetesten" skal spare offentlige byggeprocesser for millioner af kroner.

Kontorejendom springer seks energimærker op

Fra energimærke F til A1 med rentabel energirenovering. Det er virkeligheden for en ældre kontorejendom, der gennemgik omfattende energirenovering.

Branchen

Kandidaterne til årets Energi- og Miljøpris er fundet

Coop, Energylab Nordhavn og Bygningsstyrelsens projekt ”Aktivering af live bigdata” er nomineret til Energi- og miljøprisen 2018. De tre kandidater demonstrerer på hver deres måde, hvordan bygninger i fremtiden kan fungere som ramme for den grønne omstilling.

Byggeri

Bygningsstyrelsen er sat fra bestillingen – direktøren er fratrådt

Efter hård kritik i en revisionsrapport, der har gransket statens skandaleramte Niels Bohr-byggeri, er Bygningsstyrelsens direktør fratrådt sin stilling. Samtidig er styringen af anlægsprojekter midlertidigt lagt ind under Vejdirektoratet.

Byggeri

Bygningsstyrelsen fyrer spansk installatør på milliardbyggeri

Store forsinkelser og ringe kvalitet får Bygningsstyrelsen til at opsige kontrakten med den spanske installatørgigant Inabensa, der står for VVS og ventilation i milliardbyggeriet Niels Bohr Bygningen.

Indeklima

Indspark: Farvel til det muliges kunst

Branchen

Staten beskyldes for sikkerhedssjusk i stort byggeri

Der har flere gange været problemer med sikkerheden på et stort statsstyret byggeri, lyder kritikken fra flere fagfolk. Arbejdstilsynet har givet strakspåbud.

Energi

Siemens energirenoverer RUC

Roskilde Universitet kan spare 22 procent af sit energiforbrug, når Siemens har energirenoveret universitetet. I kroner og øre beløber besparelsen på el og varme sig til fem millioner årligt.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere